teszta.jpg

4 ok, amiért a Schär termékeket választottam

2021-10-06

Az elmúlt évtizedben történt terjeszkedésnek köszönhetően a Schär termékek egyre több országban szerezhetőek be. 2011-ben Spanyolországban és Amerikában is nyílt termelési üzem, így azóta már ezeken a területeken is megvásárolhatóak a márka által előállított ételek. De vajon miért érdemes ezeket választani? Cikkünkből minden kiderül!

Miért övezi ekkora siker a Schär termékeket?

Az Olaszországban több mint 30 éve működő vállalat sikere töretlen, ami nem csoda, hiszen csak Itáliában évente legalább ötezer gluténérzékenyt regisztrálnak. Ahhoz, hogy a kontinens minden coeliakiás betegét el tudják látni, szükség van a termelés növelésére. Éppen ezért a lisztek mellett tésztákat és édességeket is vásárolhatunk tőlük.

1. ok: Schär termékek széles kínálata

Az első és legfontosabb ok, amiért érdemes őket választani, az a termékpaletta nagysága. A számos ízletes snack mellett tésztákat, liszteket, lisztkeverékeket és sós finomságokat is találhatunk a széles választékban. Ha vasárnapi ebédhez sütnénk egy kis gluténmentes pékárut, esetleg vacsorára készítenénk egy finom tésztát, a Schär segít mindezt megvalósítani.

2. ok: Az ételek minősége

A gluténmentes élelmiszerek kapcsán rendkívül fontos, hogy azok előállítása során minden esetben elkerüljék a keresztszennyeződés lehetőségét. A márka erre is nagy hangsúlyt fektet, olyannyira, hogy saját üzemük van, ahol ezeket a tésztákat és liszteket gyártják. A magas minőségről továbbá a prémium alapanyagok is gondoskodnak. Nemcsak a készítés, hanem a szállítás során is hangsúlyt fektetnek a felelősségre, így a termékeket sem keverik közben. Amióta megalakult, ők azóta fokozatosan tökéletesítik a kukorica és a rizs termesztését, így lehetséges, hogy minden ennyire finom.

3. ok: A BIO vonal

A vállalat nem feledkezett meg azokról sem, akik a gluténérzékenység mellett az egészségükre is odafigyelnek. Éppen ezért alkották meg a BIO termékvonalat, ahol nemcsak ropogós pirítóst, hanem csokis mandulát, illetve spagettit is találhatunk. A nagyrészt teljes kiőrlésű kukoricalisztből készült olaszt tésztafajta minden összetevője ökológiai gazdálkodásból származik, így semmilyen káros anyag nem érte azokat. Ennek köszönhetően bárki fogyaszthat BIO élelmiszereket.

4.  ok: Az édességek választéka

Ki ne vágyna legalább naponta egyszer valami apró finomságra? A gluténérzékenyek számára ez is nehézséget okozhat, hiszen egy átlagos boltban nem biztos, hogy kapnak hasonló édességeket. A Schär azonban gyárt chipseket, kekszeket, ostyákat, csokival bevont snackeket, de még kukoricapelyhet is egyaránt. Utóbbi remek kiegészítője lehet egy tartalmas reggelinek egy kis tejjel és gyümölcsökkel.

Összegezve

Vajon miért van ekkora sikere a Schär termékeknek? A cikkünkben részletesen beszámoltunk arról, hogy miért érdemes ezeket választani. A hatalmas kínálat mellett okként soroltuk fel a BIO finomságokat, illetve az ételek magas minőségét. 

Kapcsolodó bejegyzések