Blog


Untitled design (6) (1).png
A szejtán az a népszerű húspótló, amit a vegánok és vegetáriánusok is bátran ehetnek. Mit tartalmaz valójában? Ki ehetei, és ki nem? Hol vásárolhatjuk meg, és miket készíthetünk belőle? Ezt tudhatod meg ebből a cikkből!
borsófehérje (1).png
Borsófehérje és szójafehérje. Mind a kettő egyre felkapottabbá válik azok között, akik növényi alapú étrendkiegészítőkkel szeretnék dúsítani az étrendjüket. Te tudod a kettő közötti különbséget? Vajon melyik lesz a megfelelő számodra?
gluténmentes liszt kalaúz (1).png
A gluténmentes liszt tökéletesen helyettesíti a hagyományos liszteket és számos étel, köztük kenyér, desszert és tészta közös összetevője. Ha rajongsz a szószokért és levesekért, bátran használhatod sűrítőként a gluténmentes liszteket. Hatalmasat fordult a világ néhány év alatt: míg húsz éve azt se tudták szinte, mi az a gluténérzékenység, nem hogy külön liszt készült volna a gluténérzékenyek számára, ma már számos különböző gluténmentes lisztből válogathatunk!